77-288.com
The domain 77-288.com may be for sale. Click here to make an offer or call 877-588-1085 to speak with one of our domain experts.
INICI Qui som

Qui som

_MG_7923_retoc2

Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa, entitat fundada el 1927, treballa per promoure la cultura i l'art en totes les seves formes i per ser un espai de debat i de reflexió entorn a la creació i a la societat. Compta amb seccions d’arts plàstiques, fotografia, cinema, teatre, música clàssica i coral (Cor Montserrat), jazz (Jazz Terrassa) i literatura.

Instal·lada des dels anys 30 a la cantonada del carrer del Teatre amb el carrer Sant Pere, l’entitat ocupa també des del 2003 la primera planta de l’antic Cercle Egarenc (carrer Sant Pere, 46), on s’ubiquen dues sales de conferències i projeccions (sala Jacint Morera i sala Joaquim Vancells) i la secretaria de l'entitat.

Més de 500 socis i sòcies impulsen una activitat cultural ininterrompuda durant tot l'any, amb més de 300 activitats (concerts, conferències, projeccions de cinema, representacions teatrals, lectures poètiques publicacions...). El seu cafè-tertúlia ha estat punt de referència social i cultural de la ciutat durant quasi 80 anys.

 

 

Properes activitats

jazzterrassa

Consulta les activitats del Club de Jazz d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals a: http://www.jazzterrassa.org