Redirecting
INICI Nova activitat
  Imprimir Email
Exposició fotogràfica: «Naturalesa Invisible», de Jordi Sans Gassó
Dissabte, 01 Juliol 2017, 19:00

Inauguració dissabte 1 de juliol a les 7 de la tarda.


 

Imatge exposició Jordi Sans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La fotografia és l'art i la tècnica d'obtenir imatges duradores a causa de l'acció de la llum. L'infraroig en càmeres digitals permet fer visible un rang petit de l'espectre de llum que l'ésser humà no és capaç de veure.

Des que vaig conèixer la fotografia digital infraroja, vaig veure un món nou de possibilitats fotogràfiques, cinematogràfiques i creatives.

El paisatge infraroig ens proposa visions idíl·liques, records de successos que segurament no han existit mai. Tot i això, aquests paisatges volen generar-nos un personal record malenconiós.

Gràcies a les capacitats d'una càmera digital infraroja, vull donar una visió bucòlica de la fotografia de naturalesa dels parcs de la costa est d'Estats Units. Aquest projecte és també un clar homenatge als pares d'aquest gènere.

Jordi Sans Gassó

 

 

Organitza: 

logo grup fotografic bo

Localització : Cúpula de l'Entitat - Carrer de Sant Pere, 46, primera planta. Terrassa
Contacte : Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la - 937859231. Carrer de Sant Pere, 46 primera planta. Terrassa
Matins de dimarts a dijous, de 9 a 13h. Tardes de dilluns a divendres, de 17 a 20h. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Enrere