Redirecting
INICI Nova activitat
  Imprimir Email
La Deu de les Veus: «[O p m e i t]», poemes de Ramon Bartrina
Dijous, 27 Abril 2017, 20:00

Recital de poesia i música amb la participació de Ramon Bartrina (textos i veu), Coral Ríos (dansa i veu), Rusó Sala (guitarra i veu ) i Iván OG (baix).

170427 Opmeit Chimp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
[Ramon Bartrina Ibañez] • textos i veu. Llicenciat en Ciències Ambientals. Viu a la ciutat de Girona des del 2002. Fou a l'institut, entre classes avorrides, quan la seva mà dreta va començar a escriure alguna cosa que no eren apunts... En l'actualitat és poeta, rapsode, relatista i performer. És cofundador de l'Associació cultural Kerunta i membre dels grups poètics: La Companyia (poesia i dansa), Kerunta Poetry (polipoesia) i Teories de la Inspiració (polipoesia audiovisual). És programador dels cicles culturals: Nits ESLIM i Alvarinho Nits. És agent literari en l'editorial Edicions Tremendes.

[Coral Ríos] • veu i dansa. Formada en dansa oriental, expressió corporal, dansa teràpia i Danza Duende. És ballarina, professora i artista multidisciplinar. Des del 2005 dirigeix l'Estudi de Dansa Itzà.

[Rusó Sala] • veu i guitarra acústica. Cantant, guitarrista i compositora. Formada en música moderna, cant renaixentista, música sefardita i música araboandalusa. Ha publicat 3 àlbums: “La Ciutat imaginària”, “Mar Endins” i “Fil de Coure”. És un dels màxims exponents actual de la música d'autor catalana.

[Iván OG] • baix. És el baixista del grup de rock progressiu Capside amb el qual ha enregistrat el primer disc de la banda: “Genoma”. També és baixista del grup Children of the Atom.

 
 
 
Taquilla inversa:
La taquilla inversa és una nova fórmula per a la venda d’entrades per assistir a qualsevol espectacle i un exercici de responsabilitat per a l’espectador.
La cosa funciona així: quan arribeu, us donem una entrada i un sobre, utilitzeu l’entrada per accedir a la sala, gaudiu amb l’espectacle i, quan s’acabi, vosaltres mateixos decidiu quant voleu pagar; poseu l'import que cregueu convenient en el sobre i el dipositeu al recipient que trobareu a la sortida.
Esperem que ho veieu com una oportunitat per valorar la feina que comporta un muntatge escènic i que ho pugueu adaptar a la vostra situació econòmica.

 

 

Organitza:

Dimoni Mirall Glaç bo

 

 

 

 

 

 

 

 

Localització : Nova Jazz Cava – Passatge de Tete Montoliu, 24 – Terrassa
Contacte : Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
Organitza: Mirall de Glaç – Grup de Literatura d'Amics de les Arts

Enrere