Redirecting
INICI Nova activitat
  Imprimir Email
Exposició fotogràfica: «Vous les Femmes», de Javier Celemín
Dissabte, 04 Març 2017, 19:00

Inauguració dissabte 4 de març a les 7 de la tarda.


Las flores del desierto son las mujeres que tienen sonrisas en los ojos. Mario Vargas Llosa

Javier Celemín ens proposa una lluminosa capbussada on les dones que ens descriu Mario Vargas Llosa omplen els carrers de la més cosmopolita ciutat, un plató fotogràfic que se'ns ofereix diàfan, Barcelona en la seva més perfecta esplendor.

El fotògraf ens mostra el que la seva càmera equipada amb un objectiu fix registra, les seves models accepten el pacte, una relació de tan sols uns instants on el moment és certament íntim i de proximitat.

Aquestes dones comparteixen amb nosaltres de forma empàtica els secrets que només el fotògraf els hi pot reclamar.

Grup fotogràfic

Imatge Javier Celemín 

 

Javier Celemín, nascut a Colòmbia en 1974 on va viure fins als 27 anys, es va iniciar en la fotografia als 16 anys en arribar a les seves mans una càmera rèflex, després passaria moltes de les seves vacances treballant com a assistent de laboratori fotogràfic, on va adquirir una base tècnica a l'àrea de la fotografia analògica, paral·lelament i sense deixar de costat la fotografia, obté el grau d'Enginyer Superior en Electrònica, posteriorment master en infraestructura de telecomunicacions i cursos doctorals.

L'any 2001, es trasllada a Espanya, on resideix actualment, obté la nacionalitat espanyola en 2007; exercint la seva professió com a Enginyer en el disseny d'equips electrònics i com a fotògraf, centrant els seus esforços fotogràfics en la fotografia de producte, fotografia de viatges i fotografia de carrer.

 

 

Treball fotogràfic - Projectes

11-S Barcelona (2016)

Barcelona street (2010 - 2016)

Vous le femmes (2014 - 2016)

La montaña nube (2014)

Coworkers (2014)

Nubes (2014)

Economía sumergida (2013)

 

 

 

Organitza: 

logo grup fotografic bo

Localització : Cúpula de l'Entitat - Carrer de Sant Pere, 46, primera planta. Terrassa
Contacte : Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la - 937859231. Carrer de Sant Pere, 46 primera planta. Terrassa
De dimarts a dijous de 9 a 13h i de dilluns a divendres, de 17 a 20h. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Enrere