Redirecting
INICI Nova activitat
  Imprimir Email
Concert de percussió: «Descubriendo lo conocido»
Dissabte, 18 Febrer 2017, 21:30

A càrrec de Manuel Estop, percussions.

Manuel Estop 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estem envoltats de percussions... durant molts moments del dia i a diversos espais escoltem multitud de ritmes sense gairebé ser-ne conscients. Amb el programa “Descubriendo lo conocido” Manuel Estop posa l’accent en aquest aspecte i ens presenta un repertori variat amb el qual ens mostra obres molt conegudes com el Libertango de A. Piazzola o Asturias d’Albéniz i d’altres mes desconegudes com ara Suomineito de N.J. Zivkovic.

Manuel Estop Remacha (Ávila, 1992) és professor de percussió al Conservatorio Superior de Música de Canarias, ha fet concerts a diferents països d’Europa i EEUU. Ha estat percussionista principal de l’Orquesta Sinfónica de Tenerife (OST), Orquesta Clásica Santa Cecilia de Madrid, Orquesta Sinfónica de España (OSE), Joven Banda Sinfónica de Castilla y León (JoBaSCyL), Orquesta Sinfónica de Ávila (OSAv), Orquesta de la Compañía Miramón Mendi i Orquesta de la Fundación Filarmonía.

 

SOCI! SÒCIA! Tens entrada gratuïta

Demana-la a Secretaria

 

Organitza:

2. Logo Amics petit email

 

 

 

 

 

Localització : Auditori Municipal de Terrassa - Ptge. Ernest Lluch, D-1
Contacte : Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
Organitza:Amics de les Arts i Joventuts Musicals

Enrere