Redirecting
INICI Música clàssica i coral Concurs Montserrat Alavedra

Concurs Montserrat Alavedra

El Concurs de Música de Cambra Montserrat Alavedra és una iniciativa conjunta d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals i d'Unnim Obra Social, que a més hi aporta el patrocini. Es tracta d'un certamen biennal per fomentar la interpretació de la música de cambra, que s'adreça a músics professionals joves de nacionalitat espanyola o estrangers residents a Espanya.

El concurs  rep el suport de l’emissora Catalunya Música en la part d’enregistraments i edició del CD del certamen. Compta també amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música-Conservatori de Terrassa, del Centre d’Educació Musical (CEM), també de Terrassa, i de la Fundació Phonos de Barcelona.

Les proves del concurs són obertes al públic i se celebren a l’Auditori del Centre Cultural d'Unnim, a la Rambla d’Ègara, 340, de Terrassa.

La darrera edició, la desena, va tenir lloc els dies 17 i 18 de novembre de 2012, i va tenir com a guanyador el Trio Rodin, format per Carles Puig (violí), Esther Garcia (violoncel) i Jorge Mengotti (piano). [Enllaç a la notícia sobre el veredicte.]

La propera edició és previst que se celebri la tardor del 2014. A través d'aquest web anirem informant de les novetats sobre la propera convocatòria. Per qualsevol consulta podeu adreçar-vos a la secretaria d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals.

 

 

 

 

jazzterrassa

Consulta les activitats del Club de Jazz d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals a: http://www.jazzterrassa.org