Redirecting
INICI Literatura

Literatura

L'àmbit de creació i divulgació literària d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals l'impulsa el seu Grup Literari Mirall de Glaç,  creat el 1980, que manté una activitat permanent concretada en conferències, taules rodones, presentacións de llibres, lectures poètiques —que amb el títol genèric La deu de les veus es realitzen durant tot l'any (entre 5 i 6) a la Nova Jazz Cava—, i l'impuls de diverses publicacions. El Grup col·labora amb altres col·lectius organitzant tallers literaris i activitats de difusió de cultures i llengües de diversos països.

El Grup Literari també organitza, conjuntament amb l’Ajuntament de Terrassa, el Premi Agustí Bartra – Ciutat de Terrassa de poesia catalana i els Premis Agustí Bartra - El somriure del gat, adreçat a estudiants de 3r i 4t d'ESO i batxillerat, en les modalitats de poesia i narrativa. 

En l'àmbit formatiu, Amics de les Arts i Joventuts Musicals organitza regularment cursos i tallers, que abasten la narrativa literària, l'escriptura teatral i la poesia.

D’altra banda, per tal de promoure la reflexió i el pensament contemporanis, el Grup Literari va impulsar la creació d'un Grup d'Opinió que organitza regularment taules rodones i conferències sobre temes d’actualitat (immigració, mitjans de comunicació alternatius, educació, urbanisme, moviments socials alternatius, etc.).

 

 

jazzterrassa

Consulta les activitats del Club de Jazz d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals a: http://www.jazzterrassa.org