77-288.com
The domain 77-288.com may be for sale. Click here to make an offer or call 877-588-1085 to speak with one of our domain experts.
INICI Interdisciplinar Laboratori Creatiu dels Amics

Laboratori Creatiu dels Amics de les Arts

L’objectiu del Laboratori Creatiu dels Amics de les Arts és generar aprenentatges i fluxos d’intercanvi creatiu. Es tracta d'oferir un espai per a l’acció, l’experimentació i el desvetllament; un espai per fomentar una xarxa d’usuaris i col·laboradors que vulguin compartir coneixements i creativitats, experimentar plàsticament; fer descobertes; trobar suports i assessoraments; expressar-se, explicar-se, presentar-se.

 
modernitat_liquidaEl Laboratori Creatiu dels Amics de les Arts està obert a creadors de totes les disciplines que busquin detonadors, noves tècniques i matèries, punts de vista diferents, creadors vinculats a les arts plàstiques, l'artesania i el disseny, la didàctica i l'escriptura; creadors que valorin la creativitat com a eina bàsica per al seu camí vital (emocional, laboral, relacional personal, laboral); alumnes d'estudis artístics.

Sense títol, d'Iz. Llibre-objecte inspirat per l'obra Modernidad líquida, de Zygmunt Bauman

El projecte s’estructura segons un programa d’activitats que inclou xerrades, col·loquis, visites a tallers de creadors, presentacions de projectes creatius dins i fora de l'entitat i realització de tallers plàstics, entre altres propostes.Els temes que aborda el Laboratori fan referència, formalment, a la poesia visual, l’art tèxtil i el llibre-objecte i, conceptualment, a inquituds socials contemporànies tn diverses com la sostenibilitat o la solitud humana.
Aquesta secció d'Amics de les Arts i Joventuts Musicalds va ser creada i coordinada per Roser López Monsò (1973 - 2014). Podeu seguir dia a dia el treball del Laboratori Creatiu d'Amics de les Arts a través del seu blog (http://laboratoridelsamics.blogspot.com).

 

 

Properes activitats

jazzterrassa

Consulta les activitats del Club de Jazz d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals a: http://www.jazzterrassa.org