Redirecting
INICI Interdisciplinar

Interdisciplinar

Atents a les últimes tendències i a les inquietuds dels creadors més joves, des d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals impulsem activitats multidisciplinàries, a cavall entre les arts visuals, el pensament, la literatura, la música... Es tracta tant de trobar noves formes d'expressió creativa en un entorn cultural on no tenen sentit els compartiments estancs entre disciplines com de promoure una reflexió crítica sobre la contemporaneïtat, tot fomentant experiències artístiques participatives i una cultura i un art compromesos amb els problemes del present.

En aquest marc se situen iniciatives com les dues edicions (2009 i 2010) de Quelcom. Processos de creació col·lectiva i la participació activa de l'entitat en la iniciativa precedent TAC! Terrassa Acció Creativa (2006-2008).


Quelcom

 Quelcom'09 va proposar una experiència creativa col·lectiva entorn dels no-llocs i els 'espais orfes' de les ciutats contemporànies.


 

Des de principis de 2010, un col·lectiu d'artistes i creadors de l'entitat han dut a terme una activitat continuada amb aquest enfoc transdisciplonari en el marc de l'anomenat Laboratori Creatiu dels Amics, que s'ha constituït com a vocalia estable de l'entitat que organitza de forma regular tallers i exposicions i promou interncanvis amb d'altres col·lectius de dins i fora de Terrassa amb inquietutds similars.

 

 

jazzterrassa

Consulta les activitats del Club de Jazz d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals a: http://www.jazzterrassa.org