INICI Arts plàstiques Fons d’art

Artistes de tot Catalunya, a la 33a Fira del Dibuix

Correu electrònic Imprimeix

El proper diumenge 2 d'octubre, la 33a Fira del Dibuix organitzada per Amics de les Arts i Joventuts Musicals serà un any més la festa cultural popular que marcarà (quasi) l'inici de la temporada d'arts plàstiques 2011-2012. Una trentena d'artistes de tot Catalunya pendran part, juntament amb els socis de l'entitat, en aquesta activitat.

Fira2010Una setantena d'artistes de Terrassa i d'una quinzena d'altres localitats catalanes participaran aquest any en la 33a edició de la Fira del Dibuix de Terrassa, que des de les 11 del matí i fins a les 9 de la nit ocuparà de nou la Plaça Vella i part del carrer Major  amb les taules on s'exposaran dibuixos, aquarel·les, gravats i pintures, de tots els estils i tots els preus. Una dotzena d'artistes participa a la Fira per primera vegada, el que aporta una important renovació de l'oferta per al públic habitual d'aquesta mostra artística.

Ara, com fa 33 anys, l'objectiu és popularitzar l'art i facilitar l'accés a la creació artística d'aquell públic que no visita sovint una sala d'exposicions. La idea és que la curiositat, l'esperit de festa i els preus assequibles facilitin la compra d'una o diverses obres. La diversitat estilística facilitat que tothom hi pugui trobar peces del seu gust.

Tot i marcar l'arrencada popular de la temporada artística, aquest any dues exposicions s'anticipen per escasses hores a la celebració de la Fira. Les dues d'inauguraran la tarda de l'1 d'octubre a les sales d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals del carrer del Teatre. La primera és una col·lectiva d'artistes que s'han inspirat en Tintín, el personatge d'Hergé, i que porta per títol Metamorfosi d'un heroi del còmic. Aquesta mostra forma part de la col·laboració de l'entitat amb la trobada anual de l'Associació de Tintinaires de Catalunya que enguany se celebra a Terrassa. La segona, és una exposició de fotografia de David Castro, que es realitzarà a la sala petita del cafè-bar de l'entitat i que forma part de la programació de mostres fotogràfiques que coordinarà en aquest espai l'equip del Laboratori Creatiu dels Amics de les Arts.

 

 

Properes activitats

divendres, 27 de novembre de 2015, 15:00h
Exposició de fotografia: No som iguals
divendres, 27 de novembre de 2015, 21:30h
Teatre: Cansalada cancel·lada, de Gerard Vázquez
dissabte, 28 de novembre de 2015, 19:00h
Exposició: Suite núm. 2 per a pinzell i ploma, d’Anna Espí i Joan Marsal
diumenge, 29 de novembre de 2015, 18:00h
Teatre: Cansalada cancel·lada, de Gerard Vázquez
dimarts, 01 de desembre de 2015, 19:00h
Presentació llibre de novel·la curta
dimecres, 02 de desembre de 2015, 19:00h
Presentació de: "Maripasoula. Crònica d'un viatge a la Guaiana Francesa", de Blancallum Vidal
dijous, 03 de desembre de 2015, 19:30h
Perifèric Poetry Terrassa: Josep Pedrals
dijous, 03 de desembre de 2015, 22:00h
Cine-Club: "Los amigos de Peter" de Kenneth Branagh (1992)
dimecres, 09 de desembre de 2015, 19:00h
Club de lectura - Cicle Novel·la Negra
dijous, 10 de desembre de 2015, 22:00h
Concert: The Bax Trio

jazzterrassa

Consulta les activitats del Club de Jazz d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals a: http://www.jazzterrassa.org