Redirecting
INICI Fotografia

Fotografia

Al llarg dels anys, Amics de les Arts i Joventuts Musicals ha acollit diferents col·lectius que han treballat sota l'epígraf de Grup Fotogràfic de l'entitat. L'any 2016, la secció de fotografia ha iniciat una nova etapa etapa, tot considerant el mitjà fotografic com un eficaç constructor de continguts documentals i de valor artístic.

Els nostres objectius són divulgar nous talents, revisar el treball d'autors ja consolidats, col·laborar en projectes amb altres entitats, l'atenció a determinades temàtiques, que anirem anunciant, i créixer com a grup a través del treball i l'amistat.

Des de febrer de 2016 s'han dut a terme les següents activitats:

  • Tres xerrades sobre fotografia histórica i periodística, realitzades per Rafael Aróztegui, Nebridi Aróztegui i Domènec Ferran
  • Taller de tres jornades sobre Cianotipia (co-organitzat amb l'Estudi Tigomigo), amb Paulo Cacais
  • Taller sobre il·luminació fotografica (co-organitzat amb el CEl), amb Virgili Vera
  • Trobades amb altres entitats fotografiques de Terrassa (Casa Baumann, CET, Estudi Tigomigo, Foto Club Terrassa) per intercanviar idees i sinergies, amb les quals s'ha constituït la Xarxa Fotogràfica de Terrassa

El curs 2016-2017 s'ha iniciat amb una exposició del fotograf David Millán, a l'espai La Cúpula de la nostra Entitat. Seguiu l'agenda del web i us anirem informant de les properes convocatòries.

Inauguració exposició David Millán

 L'exposició de David Millán ha obert la temporada 2016-2017.

Com a continuació de la temporada 2016-2017 s'ha inaugurat nova exposició de Javier Celemín amb el nom de Vous les femmes,  oberta en hores de Secretaria dels dies 4 de març a l'1 d'abril del 2017, ambdós inclosos.

 

 

 

 

 

jazzterrassa

Consulta les activitats del Club de Jazz d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals a: http://www.jazzterrassa.org