Redirecting
INICI Arts plàstiques Taller dels Amics Menuts

Taller dels Amics Menuts

El Taller dels Amics Menuts és una activitat formativa adreçada a descobrir el món de la creativitat plàstica als més joves: nens i nenes d’entre 7 i 12 anys. Ha funciona de manera estable des del curs 2006-2007 sota la direcció de l'artista Rat Soriano, amb una àmplia experiència en tallers artístics per als més joves. I des d'aquest any 2016, ens hem estrenat amb un gran professor en Jordi Seró, dissenyador gràfic i gran amant del dibuix, del còmic i dela il·lustració.

Cada curs, es proposa als alumnes un tema o un artista al voltant del qual treballar diverses tècniques plàstiques. Picasso, Tàpies, Miró i l’abstracció, la pintura figurativa, Velázquez, la il·lustració... han estat diferents motius per explorar el dibuix a llapis, l’aquarel·la, el collage, el treball del natural, l’oli, el fang...

Foto web 2014-2015 petit

Els 'amics menuts' pintant al seu "Taller"

Els nostres artistes menuts recorren camins nous i engrescadors de la mà de Jordi Seró, coordinador del taller.

El taller es realitza un dia a la setmana (amb diverses ofertes de dia i hora) i el mes de juny es duu a terme una exposició a la sala de l’Entitat amb una selecció d’obres de tots el participants.

 Inauguració Exposició 2013-2014 petit
 Els petits artistes, en una exposició dels seus treballs 

 

Per a inscripcions i informació, poseu-vos en contacte amb la secretaria de l’Entitat: Carrer de Sant Pere, 46, primera planta. Tel. 93 785 92 31.

 

 

 

 

 

 

 

jazzterrassa

Consulta les activitats del Club de Jazz d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals a: http://www.jazzterrassa.org